preload button hover image:
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact
Current Time: Apr 22, 2021, 12:46:24 pm
 Dwarf Fortress File Depot
      
Registration is not required to download. However, it will allow you to vote, comment, and upload. Forgot your password?
User Name Group Member Since File Listings Comments
IamRiley Regular User Dec 02, 2018, 08:26:00 am 1 2
File listings: newest first
# Title Added/Updated Downloads
Per Day
Total
Downloads
File Rating Views File Size Comments
1  Freindly Zombie Migrants! Jan 30, 2020 0.08 36 Unrated 187 19.42 MB 0
Comments
McArcady1 wrote:
IamRiley wrote:
It did create a stderr, which says the following:
Quote:
Running PyLNP 0.14a (OS: linux, Compiled: False)
WARNING: No PIL support available - cannot perform image manipulation
WARNING: Could not determine installed graphics, tileset is curses_640x300.png/curses_square_16x16.png
I'm not sure what "Compiled:False" implies but that seems bad, eh? I'm also not sure what PIL or how i fix that dependency.
Hello Riley,
have you tried the pack for Debian/Ubuntu instead ?
It should be more convenient and may solve problems with dependencies.
"Compiled False" should not be a problem.
Also, try installing "sudo pip3 install pillow" to fix the "PIL" error.

Thanks for your help! I installed a few libraries and it ended up solving the issue
comment last edited by IamRiley on Feb 11, 2021, 12:14:08 pm
Hello!~ looking for some help!

I'm running Ubuntu 20.04 and im new to Linux ( but im a DF vet :lol: ) I'm able to run dwarf fort fine from a vanilla install i got through the ubuntu software manager, but im having trouble with the LNP.

I installed this pack without too many issues- but when i click "Play Dwarf Fortress" from the LNP launcher it doesn't run. Or rather- i see a terminal flash up for a split second and then crash.

It did create a stderr, which says the following:
Quote:
Running PyLNP 0.14a (OS: linux, Compiled: False)
WARNING: No PIL support available - cannot perform image manipulation
WARNING: Could not determine installed graphics, tileset is curses_640x300.png/curses_square_16x16.png

I'm not sure what "Compiled:False" implies but that seems bad, eh? I'm also not sure what PIL or how i fix that dependency.

If anyone's got a clue, I'd love some help here. cheers.
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact

Website © 2021 FenriSoft. The core site script is PHCDownload (© 2005-2021).
Hosted by Linode.